السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

22 Oktober, 2010

MAJLIS ZIKIR PERDANA TAREQAH AHMADIYYAH IDRISIYYAH

Dato Haji Murtadza Bin Haji Ahmad,
Mantan Mufti Negeri Sembilan


Majlis Zikir perdana bersama Khalifah Tariqat Ahmadiah Idrissiah Asia Tenggara, Dato Haji Murtadza Bin Haji Ahmad, Mantan Mufti Negeri Sembilan akan di adakan pada tarikh di atas di Surau Haji Awang Alim. Oleh itu di jemput ikhwan ikhwan groups ini untuk meramaikan majlis. Di majlis itu nanti InsyaAllah Sohibus Samahah Dato Haji Murtadza akan menyampaikan amanat penting kepada semua Ikhwan mengenai perjalanan tarikat ini.Diharapkan majlis ini akan menjadi sebahagian dari taman taman syurga para ikhwan sekalian.

Saturday, November 6 · 7:00pm - 8:30pm
Surau Haji Awang Alim, Kota Bharu, Kelantan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan