السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

18 Oktober, 2010

AAMIIN!

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى 
آله وصحبه أجمعين

Segala kesyukuran ana panjatkan kepada ALLAH s.w.t. di atas kurniaan umur yang hari ni ana dapat merasai ulang tahun yang seterusnya (dah semakin tua & semakin pendek umur).  Pagi ini ana dikejutkan dengan ucapan Selamat Hari Lahir dari Pengetua & diikuti oleh bacaan doa oleh Ustaz Johari dengan diaminkan beramai-ramai oleh rakan-rakan guru. AlhamduliLLAHI 'ala kulli haal. (Ingatkan doa supaya ana dapat bertukar balik ke Kelantan...hehehe). Suatu perkara yang di luar dari kebiasaan yang telah dibuat pada pagi ni...dan tak pernah dilakukan sebelumnya. Mudahan nanti akan menjadi suatu amalan, iaitu mendoakan seseorang sekalipun hanya sewaktu ulang tahun kelahirannya.

Semoga yang berdoa & yang mengaminkan, semuanya mendapat perkara yang sama. Aamiin Ya Robbal 'alamin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan