السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

07 Januari, 2016

AWAL TAHUN 2016

السلام عليكم ورحمة اللَه
الحمدللَه ربَ العالمينSejak sekian lama menyepi, pada pagi ni ana berkesempatan untuk membuat sedikit coretan di blog ana ni.

Awal tahun 2016 ni bermula dengan baik, tambahan ia berada dalam bulan Rabi'ul Awwal, bulan Maulid Ar-Rasul SAW. Pagi tadi juga diadakan sambutan Maulid Ar-Rasul peringkat sekolah selain dari solat hajat.

Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya...امين


2 ulasan: