السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

18 Januari, 2011

SIRI KULIAH PERUBATAN ISLAM

Assalamualaikum kepada para pembaca, terutamanya mereka yang berada sekitar Merapoh & Gua Musang.

Di sini suka ana maklumkan yang ana insyaALLAH dengan penuh rendah diri merujuk kepada cadangan & persetujuan qariah surau Al-Barokah, Kuarters Guru SMK Merapoh akan mengadakan siri kuliah Perubatan Islam (sekadar ilmu yang ada pada diri yang tak seberapa ni) secara mingguan pada setiap lepas Isya' malam Khamis. 

Jadi kepada yang sudi untuk hadhir, bermuzakarah & berkongsi ilmu, sangat-sangat ana alu-alukan. Mudahan semua kita mendapat barokah, manfaat & keredhaanNYA dari usaha yang akan dilaksanakan ini...aamin.

Robbi yassir wala tu'assir Ya Kariim....

2 ulasan:

  1. Alhamdulillah comel tu perancangan..mudah mudahan dipermudahkan ALLAH urusannya.

    Robbi Yassir Wala Tuassir Ya Allah Ya Kareem

    BalasPadam
  2. Aamin....jazakaLLAH atas doanya tu. Kalu anta mari sini, nok sediokan slot khas buat anta...hehehe.

    BalasPadam