السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

17 Januari, 2011

MAAF...! DITUNDA

Assalamualaikum semua,

Kepada mereka yang sebelumnya ana dah maklumkan tentang riadhah yang ana cadang untuk laksanakan di rumah mak ana di Merbau, maaf kerana terpaksa pula ana tunda ke hari lain atas beberapa perkara yang tak dapat dielakkan. Asalnya memang ana & Wan Al-Kutani bercadang untuk kembali beriadhah Gerak Asror yang dah agak lama tak kami lakukan bersama. InsyaALLAH ada kesempatan kita beriadhah di lain masa, mungkin cuti Raya Cina ni ke...

Mudah-mudahan bermanfaat buat semua insyaALLAH.

1 ulasan:

  1. InsyaALLAHu Taala..mohon tunjuk ajar dr Sheikh Marbawi. nnti kita plan semula..:)

    BalasPadam