السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

12 Januari, 2011

KUNJUNGAN

Dalam cuti sekolah bebaru ni ana dihubungi & dikunjungi oleh beberapa orang "silat" & yang berminat dengan silat, khususnya TS. Wan Machang yang berminat dengan seni permainan keris, Cikgu Rahim Ketereh orang lama TS yang ingin bermuzakarah tentang keilmuan TS & rahsia "gerak bathin", Faiz & rakan-rakan dari Pasir Mas yang berminat untuk belajar. Mudahan Allah s.w.t. bimbing antum & ana juga..aamin.

Alhamdulillah, perkongsian ilmu & muzakarah berlangsung dengan baik dan semoga semua mendapat manfaat darinya...insyallah. Ana sendiri pun banyak belajar dari perjumpaan-perjumpaan tersebut....subhanallah. Banyak manfaat & kebaikan yang diperolehi hasil dari perjumpan, muzakarah, perkongsian ilmu & pengalaman yang dilaksanakan dalam keadaan yang penuh harmoni, keikhlasan & ukhuwwah Islamiyyah. Wallahu a'alam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan