السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

21 Mei, 2013

PENDARAHAN PERUT/USUS

Hampir pukul 2 petang semalam, semasa tengah sibuk memindahkan dokumen-dokumen penting kepada Cikgu Rabaina untuk dipersembahkan & dibentangkan pada hari ini sempena lawatan pegawai-pegawai Kementerian Pendidikan & Lembaga Peperiksaan di sekolah kami, kakak ana dari Kota Bharu call bagitau yang mak kami muntah & berak berdarah. Allahu Robbi...nampaknya masalah kesihatan mak ana semakin serius.

Adik ana kemudiannya telah membawa mak kami ke unit kecemasan Hospital Raja Perempuan Zainab II & hasil pemeriksaan awal, doktor mengatakan kemungkinan besar pendarahan minor di dalam perut/usus. Jadi hampir waku maghrib semalam mak kami dimasukkan ke dalam wad, Wad Puteri untuk persediaan pemeriksaan lanjutan pagi ni. Doktor katan nak dimasukkan scope untuk melihat sejauh mana luka & pendarahan yang berlaku.

Semalam Auni, anak akak ana yanb menemani neneknya. Insyaa Allah kejap lagi ana pula akan pergi.

Kepada sahabat sekerja, ana mohon maaf bebanyak kerana tak dapat bersama-sama dalam program besar sekolah hari ni. Ana tau semua agak kelam kabut, dari semalam lagi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan