السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

12 Januari, 2012

RAWATAN PERTAMA 2012

Alhamdulillahi ala kulli haal.

Rawatan pertama ana pada tahun ni adalah dengan merawat diri sendiri. Pertamanya pengambilan herba (celery seed oil : soft gel) bagi mengurangkan masalah gout. Keduanya bekam, pada bahagian yang sakit, kat kaki belah kanan.

Rawatan kedua, semalam...merawat rakan setugas dengan rawatan bekam sambil memberikan konsultasi kesihatan (setakat yang ana tahu je). Semoga berkurangan & seterusnya sembuh masalah asthmanya...insyallah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan