السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

12 Disember, 2011

DISIHIR STAF BAWAHAN 2

Rawatan kali kedua diteruskan. Terima kasih ana ucapkan kepada sahabat-sahabat yang ada memberikan nasihat & cadangan rawatan kepada ana dalam berdepan kes sebegini. Perkembangan pesakit agak positif bila beliau dah mula ada selera walaupun masih lemah.

Kali ini ana rukyah 3 biji kelapa muda & limau untuk mandian. Memandangkan pesakit pun ada pengalaman dalam merawat, ana bantu & minta beliau tarik buang gangguan yang beliau dapat tarik buang. Dalam proses tersebut...tiba-tiba pesakit bangun bersilat. Masyallah...haru sungguh! Ana segera menepuk lantai & suruh dia duduk serta berhenti bersilat. Alhamdulillah...pesakit duduk. Risau gak kalu dia terkam ana, kaki kanan ana masih lagi terasa sengalnya walau bengkak dah surut. Hihi...penangan gout. Nampaknya pesakit sedang bergelut dengan jin yang berdamping dengan beliau. Ana minta dia kawal diri...jangan biarkan jin berkenaan menguasainya. Erm...cerita bab pesakit bersilat ni...teringat pula masa merawat seorang pesakit perempuan di sebuah perkampungan nelayan dengan sahabat ana Wan Al Kutani. Siap cabar kitaorang lagi... Dan juga semasa merawat pelajar di sebuah sekolah agama di Jerantut.

Seterusnya ana lakukan proses tarik keluar pada seluruh badannya...khususnya bahagian kepala. Erm...nampak masih ada lagi yang tak keluar...insyallah lain kali pula. Jam dah hampir pukul 12:30 tengahmalam. Ana minta pesakit buat mandian...mudah-mudahan Allah S.W.T. sembuhkan pesakit. Sekarang sedang menunggu perkembangan seterusnya...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan