السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

31 Mac, 2011

KHATAM!

Alhamdulillahi 'ala kulli haal. Semalam dah khatam sesi kuliyah Asas Ilmu Perubatan Islam yang buat kat surau Al Barokah, Kuarters Guru SMK Merapoh ni.

Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izinNya dapat juga ana menamatkan walau pelbagai perkara dah berlaku yang kadang-kadang menguji diri ini.

Ana doakan semoga ahli qariah yang setia mengikuti kuliyah tersebut mendapat manfaat dari apa yang telah diizinkan ana sampaikannya pada mereka & juga buat al faqir ilaLLAH Al Ghoni ini. Mudahan ilmu yang ada pada tangan-tangan mereka lebih bermanfaat & lebih baik dari beradanya pada tangan ana yang hina & dhoif ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan