السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

21 Mac, 2011

DAH TAK RELEVAN LAGI DAH RASANYA

Assalamualaikum sidang pembaca, terutamanya perawat & pesakit.

Semoga Allah s.w.t. memberkahi antum dengan apa yang dikurniakanNya pada antum, walaupun pada pandangan jahil kita ianya berbentuk musibah kesakitan & gangguan kesihatan.

Merujuk kepada pernyataan ana di atas, ana merasakan yang blog ana ini sudah tidak lagi sesuai disenaraikan dalam blog perawat-perawat Islam. Tak banyak pun kisah rawatan sebenarnya kerana ana bukanlah perawat sepenuh masa, hanya sekadar memenuhi hajat mereka yang berhajat sahaja selaku sesama Islam. Ya la....diri sendiri pun sakit....

Kebanyakan apa yang ana catat hanyalah pengalaman diri sendiri yang kadang-kadang ana rasakan tak sesuai untuk ruangan blog perawat Islam, melainkan sekadar perkongsian dengan sahabat karib fiLLAH ana je. Ye la kadang-kadang tu pening gak menyusun ayat, sebab nak mengelakkan fitnah dari mereka yang tak faham keadaan & situasi sebenar. Kalau sahabat fiLLAH ana tu insyaALLAH dia faham sebab mereka alhamduliLLAH dah kenal ana camna.

Apa-apa pun ana mohon maaf dari sidang pembaca kalau-kalau ada silap & salah sepanjang ana mengendalikan blog ini. Berharap sangat agar ianya tidak lagi tersenarai dalam blog perawat-perawat Islam..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan