السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

23 Oktober, 2012

TAHNIAH GURU & PELAJAR TERLIBAT!

Alhamdulillah akhirnya berjaya juga menjuarai pertandingan reka cipta peringkat kebangsaan di UniPET baru-baru ni. Tahniah ana ucapkan kepada Cikgu Hatta yang tak pernah berputus asa mengepalai projek sains tersebut dengan idea beliau, Pemecah Ombak. Tahniah juga kepada pelajar-pelajar yang bertungkus lumus menjayakannya. 

Syukur alhamdulillah di saat akhir, blok tersebut mampu mengapung di atas air dengan baik. Erm...kalu ikutkan kiraan yang ana buat, dengan design yang di buat, blok tu tak mampu untuk terapung. Erm...kemas Cikgu Hatta, anta dapat alter design tu di saat-saat akhir hingga berjaya.

Ana tumpang gembira, kalu tak keberatan la....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan