السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

02 Ogos, 2012

MAJLIS BERBUKA PUASA DI ASRAMA SMK GAAL

Alhamdulillah semalam ana mendapat jemputan untuk berbuka puasa di asrama SMK Gaal. Lebih kurang pukul 7:15 pm ana & anak-anak sampai ke sana. Suasana biasa namun ceria jelas terpamer pada wajah guru-guru yang hadir. Dalam suasana begitu, teringat ana majlis berbuka puasa di asrama SMK Merapoh dulu. Lebih meriah bila di adakan di dalam dewan bersama-sama pelajar.


Cuma bezanya di sini, semua penghuni asrama adalah siswi & majlis berbuka guru-pelajar berasingan. Setelah berbuka guru-guru semua solat Maghrib di surau sekolah. Imdadullah & Wani Afrina

Alhamdulillah...suatu aktiviti yang diharap dapat mengeratkan hubungan ukhuwwah antara guru & pelajar. InsyaAllah... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan