السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

15 Ogos, 2012


Assalamualaikum semua,
Di kesempatan ini ana ingin memohon berjuta ampun & maaf atas segala kejahatan, kesilapan, kesalahan & kedurjanaan yang ana telah lakukan pada sesiapa yang berkenaan. Ana menyesal sangat-sangat atas segala kelemahan diri ana tersebut & sangat-sangat mengharapkan kemaafan dari tuan puan yang berkenaan. Ana  selaku manusia biasa, bukannya maksum apatah lagi malaikat...memenag tak sunyi dari perbuatan silap & salah. Harap sudi maafkan ana.

Ana doakan agar Allah SWT mengampunkan juga dosa tuan puan & memberkati hidup tuan puan sepanjang kehidupan dunia ini & mendapat kejayaan di akhirat kelak. Aamiin...Ya Robbal alamin...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan