السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

11 Februari, 2011

DAH BANYAK PERUBAHAN

AlhamduliLLAHi 'ala kulli haal.

Setelah beberapa lama ana 'memerhati' kes di Gua Musang, alhamduliLLAH nampaknya banyak sudah perkembangan positif. Ana ucapkan jutaan terima kasih kepada sahabat-sahabat seperjuangan yang bersusah payah & gigih berikhtiar, Syeikh RIDAM, Sahabat TIAF, ikhwan Sirun Nuun & lain-lain yang tak dapat ana nyatakan semuanya di sini. JazakumuLLAHu khairan katsira.

Serangan alhamdulillah dah tiada lagi. Barangan yang dihadiahkan oleh Syeh Ghaib tu pun, seperti sejadah, tangkal dah diambik balik dah. Biarlah...empunya badan tak nak. Ana rasa ada baiknya...takyah la terlibat dengan 'diorang'. 

Yang pasti..banyak pengajaran buat diri sendiri & mungkin juga buat rakan-rakan muallij yang lain yang terlibat sama. Tarbiah ALLAH buat diri yang jahil & fakir ini.

Wallahu a'alam.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan