السّلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بسم الله الرّحمن الرّحيم

الحمد لله ربّ العالمين والصّلاة والسّلام على أشرف الأنبياء والمرسلين سيّدنا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين


Adapun kemudian dari itu, ana merasa sangat gembira kerana dengan izinNya masih lagi diberikan kesempatan & kemampuan untuk sekali lagi membina blog bagi mencoretkan pengalaman ana yang mudah-mudahan akan dapat memanfaati para pembaca sekalian, insyAllah.


Pun begitu, ana yang jahil ini sangat-sangat mengharapkan teguran & pembetulan yang ikhlas serta penuh ukhuwwah Islamiyyah dari para pembaca sekiranya ada dari catatan ana nanti mengandungi kelemahan-kelemahan & kesilapan-kesilapan. Mudahan dengan teguran & pembetulan dari saudara semua, segala kesilapan & kelemahan dapat ana perbaiki. Jadi ana terlebih dahulu mengucapkan ribuan terima kasih di atas kesudian & keikhlasan saudara itu. Semoga Allah t.a. menilainya sebagai satu amalan jariah di sisiNya.


Wa Billahit Taufiq Wal Hidayah,


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

01 November, 2012

LAGI TAK NAK LAGI ADA...DIA YANG MAHA BERKEHENDAK

Maaf...bukan ana sengaja tak nak, tapi keadaan sekarang sudah berubah & agak menyukarkan ana. Aktiviti ana sekarang ni agak terbatas lantaran komitment baru yang menjadi tanggungjawab besar ana menggalasnya. 

Memang ana kadang-kadang pun, bahkan selalu rasa bersalah sebab tak dapat laksanakan hasrat, permintaan, harapan & hajat saudara-saudari yang berhubung dengan ana. Ana mohon ampun & maaf bebanyak la. Semoga Allah qabulkan hajat antum semua. Walaubagaimanapun insyaAllah  ana akan cuba setakat yang termampu & terdaya dengan izinNya. Kalu boleh jangan la nak hasil yang cepat ye...kalu camtu, ana mengalah je... Maaf bebanyak. Mungkin ada orang lain yang boleh menolong & merealisasikan harapan serta hajat saudara-saudari. InsyaAllah ada punya tu...

Ana ni setakat menolong je, bukan profesyen ana ni...betul-betul tolong je. Pastu ana tolong pun dengan sekadarnya je ni...bukan pakar & serba tahu pun, bahkan banyak lagi yang ana tak tahu. Ana pun dari masa ke semasa dok timba ilm lagi. InsyaAllah malam ni pn nak gi menimba lagi ni... Semoga Allah permudahkan ana & sahabat lama ana Wan Al Kutani.

Harap maafkan ana...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan